Bërë nga tregtarët më të mirë

Çfarë është Tradingview?

Çfarë është Tradingview?

Tradingview është një vend ku tregtarët, investitorët, edukatorët dhe entuziastët e tregut mund të lidhen për të ndarë idetë dhe për të folur për tregun. ... Tregtarët me pakicë fuqizohen nga mjete të gradës profesionale, të dhëna në kohë reale dhe ide të dobishme që dikur ishin vetëm në dispozicion të tregtarëve profesionistë.

A është TradingView i lirë?

Tradingview vjen me shumë karakteristika të lira, dhe ato mund të përdoren pa ndonjë regjistrim. Një abonim në versionin e paguar ka kuptim sapo të ndjeni nevojën për më shumë funksionalitete si grafikë të shumëfishtë, planimetri dhe intervale kohore të personalizuar.

Kush përdor Tradingview?

Tradingview është platforma #1 e grafikës dhe rrjeti social i përdorur nga tregtarët dhe investitorët 30M+ në mbarë botën për të pikasur mundësitë në të gjithë tregjet globale.

Mund të shkëmbeni nga TradingView?

Ju mund të tregtoni nëpërmjet OANDA dhe brokerëve të tjerë direkt nga grafikët duke përdorur demo ose llogaritë tuaja live. Si ndonjëherë për MT4 & Tregti aksionesh ne rekomandojmë përdorimin e këtyre brokerave. Ndërmjetës të rekomanduar për sinjale të besuara 

ÇOJE TREGTINË NË NIVELIN TJETËR

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...