🚀 Të sigurt dhe të sigurt

POLITIKA E RIMBURSIMEVE TË SINJALEVE TË BESUARA

JU LUTEM, MOS E NGARKONI BLERJEN, JU LUTEM NA KONTAKTONI MË PARË PËR TË ZGJIDHUR ÇDO ÇËSHTJE!

Politika jonë e rimbursimit zgjat 3 ditë vetëm gjatë periudhës së provës.

Nëse kanë kaluar 3 ditë që nga blerja juaj e parë, ne nuk mund t'ju ofrojmë një rimbursim të plotë.

 Ne nuk jemi të detyruar të përpunojmë një rimbursim në asnjë rrethanë tjetër duke përfshirë rastin që keni harruar për rinovim auto të abonimit tuaj. 

Ne dërgojmë përkujtues para çdo cikli faturimi dhe është përgjegjësia juaj e vetme për të menaxhuar abonimin tuaj përpara rinovimit duke prentuar në ose duke dërguar email support@Trustedsignals.com

Ne nuk pranojmë rimbursime kur paguajmë me crypto për shkak të tarifave të mundshme të transaksionit & komplikime të tjera / luhatjet e çmimeve.

Stop Abonimit Mujor Ju mund të anuloni manualisht abonimin tuaj nga llogaria juaj ose thjesht të na dërgoni email në support@trustedsignals.com çdo kohë për të anuluar abonimin tuaj mujor. 

Mos u shqetësoni: Të gjithë investimet përfshijnë rrezikun, mos investoni më shumë atëherë jeni të gatshëm të humbni. Rezultatet e së kaluarës nuk janë tregues të rezultateve të ardhshme. Sinjalet e besuara nuk janë këshilltarë financiarë, brokerë apo tregtarë të liçensuar. Ne, Sinjalet e Besuara nuk jemi përgjegjës për ndonjë përgjegjësi që vjen nga rezultati prej jush duke përdorur treguesin tonë. Ky informacion nuk është një rekomandim për të blerë ose shitur. Duke blerë treguesin tonë ju jeni dakord me kushtet tona të shërbimit në Kushtet e Shërbimit

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...