KENI QASJE NË TË GJITHË KËTA TREGUES MAHNITËS ME MEMEBERIN TUAJ!

Blej > Shes sinjale

Blej > Shes sinjale

Shpejt identifikon trendet e tregut me alarme të blerjes/shitjes vizuale në grafik. Alarme plotësisht të personalizuar ndërtuar për të gjithë stilin e tregtarëve! Shumë e lehtë për t'u përdorur.
Paneli i bordurës së tregut

Paneli i bordurës së tregut

Brenda një paneli të thjeshtë në tabelën tuaj, Paneli ynë i bordeve shfaq të dhënat më të rëndësishme nga të gjitha veçoritë tona në kohë reale.
Rregullimet e paracaktuara të personalizuar

Rregullimet e paracaktuara të personalizuar

Përdoruesit mund të ndryshojnë rregullimet e sinjaleve, duke zgjedhur ose të rregullojnë manualisht hyrjet, ose të përdorin një grup rregullimesh të para-rregulluara.
Merr fitim dinamik

Merr fitim dinamik

Merri zonat e fitimit në një mënyrë të lehtë për t'u parë. Qëndroni në fitimin e tregtisë më të gjatë dhe ju mund të përdorni të marrë fitim 3 nivel si të jetë e mundur reversal zonë!
Pikat e lëkundjes

Pikat e lëkundjes

Swing Points me gjatësi të customizable lookback Gjeni lartësi të larta, lows të lartë, lows ulët & highs ulët. Këto nivele mund të përdoren edhe si Stop Humbje ose Take Profit.
Mbështetje auto & rezistencë

Mbështetje auto & rezistencë

Kjo veçori mund të aktivizohet për të tërhequr nivelet kyçe të Mbështetjes dhe Rezistencës që zbut marrjen tuaj të vendimeve dhe përforcimin e sinjaleve të hyrjes.
Tabela Kohore e Shumë Prirjeve

Tabela Kohore e Shumë Prirjeve

Tabela e trendit të sinjalit kohor më të lartë, e cila tregon drejtimin e prirjes së sinjalit të fundit në 3m, 5m15,30m, 1H, 4H, 12H, 1D
Re të përmirësuara EMA

Re të përmirësuara EMA

Sinjale të besuara bënë që EMA dhe bandat të funksiononin vërtet! Mesatarja eksponenciale lëvizëse (EMA) është një tregues grafik teknik që ndjek çmimin e me kalimin e kohës. Kjo do të të japë ide më të mirë të drejtimit të prirjes.
Auto Fibonacci

Auto Fibonacci

Mjet ideal edukativ dhe udhëzues për tregtarët e rinj që kërkojnë të praktikojnë vizatimin e retracements Fibonacci. Nivelet e retracement fibonacci janë vija horizontale që tregojnë se ku mbështetja dhe rezistenca ka të ngjarë të ndodhin.
Treguesi i skanerit të tregut

Treguesi i skanerit të tregut

Skaneri shfaq gjendjen e 30 çifteve të zgjedhura, duke treguar anën e fundit të sinjalit: 'Long Position Active' ose 'Short Position Active' Nëse brenda qirinjve të fundit 2-3, treguesi zbuloi një sinjal Buy or Sell, ai do të shfaqë një "BUY Now!" ose "SELL Now!" duke paralajmëruar për atë palë. * Skaneri i tregut do të tregojë gjendjen e sinjalit të fundit ose sinjalet aktuale të blerjes/shitjes bazuar në grafikun e shfaqur Timeframe
Treguesi Doji

Treguesi Doji

Dojji Scalper është algoritmi ynë më i lehtë për t'u përdorur. Ajo është e bazuar në Modelet e Qirinjve që tregojnë pikat e mundshme të ndryshimit të tregut. Shkrimi ka 3 lloje të ndryshme sinjalesh, të cilat mund të jenë të ndezura dhe fikur individualisht.
Treguesi i forcës së monedhës

Treguesi i forcës së monedhës

Matësi mat forcën e të gjitha çifteve të kryqëzuara forex dhe aplikon llogaritje në to për të përcaktuar forcën e përgjithshme për çdo monedhë individuale. Është e dobishme si një udhëzues i shpejtë se cilat monedha mund të doni të shkëmbeni, dhe që mund t'ia vlen të qëndroni larg.
11-në-1 Divergjenca Oscillators Treguesi

11-në-1 Divergjenca Oscillators Treguesi

Treguesi All-in-One, ky skript mund të shfaqë Divergjenca në deri në 11 nga oscillatorët më të përdorur ( RSI , Stochastic RSI , Stochastic , Williams %, MFI , ChangeMO , CCI , BB %B ) duke përfshirë edhe markën tonë no-lag 'TS Oscillator'
Mbështetja e snajperëve & Treguesi i rezistencës

Mbështetja e snajperëve & Treguesi i rezistencës

Një mbështetje është një nivel çmimi ku një shkurtim mund të pritet të pauzojë për shkak të një përqëndrimi të kërkesës apo interesit të blerjes. Me rënien e çmimit të aseteve ose të sigurimeve, kërkesa për aksionet rritet, duke formuar kështu linjën e mbështetjes. Ndërkohë, një zonë rezistence ngrihet për shkak të shitjes së interesit kur çmimet janë rritur.
Lartësitë mujore javore / ultësirat

Lartësitë mujore javore / ultësirat

Mënyra më e mirë për të parë se ku po shkon tregu është të shohësh se ku ka qenë tregu dhe ky mjet mahnitës e komploton pikërisht në tabelë që ta përdorësh si udhëzues.
Treguesi i skalpit TS

Treguesi i skalpit TS

Detekton një ndryshim të prirjes (për një tregti të shkallëzimit), skenari po kontrollon oscillatorët e shumtë (Stochastic RSI, RSI, TS Oscillator, etj) duke kërkuar skenare Overbought ose Oversold.
Mbështet treguesin e tuezerit të rezistencës

Mbështet treguesin e tuezerit të rezistencës

Modeli tweezers është një model i vogël i ndryshimit të prirjes që përbëhet nga dy shandanë me pak a shumë të njëjtin të lartë ose të njëjtin të ulët ose disa variacione të tij. Përdoruesi mund ta rregullojë këtë variacion duke ndryshuar hyrjen 'Tweezer Wick Percentage'.
Treguesi i matësit të prirjes

Treguesi i matësit të prirjes

Kur shumica e metrave të bëhet blu, kjo është një shenjë që tregu po shkon lart. Kur pjesa më e madhe e metrave të bëhet e kuqe, kjo është një shenjë që tregu po bie.
Tregues FALAS MACD

Tregues FALAS MACD

Ai shfaq MacD Histogram si një oscillator normalizuar për një përfaqësim më të mirë vizual (Me vlerat midis -100 dhe 100) Në krye kemi treguesin WaveTrend, duke treguar trendin e përgjithshëm të një aseti (4 Kodime ngjyrash)
Paragjykimi i drejtimit

Paragjykimi i drejtimit

Directional Bias (opsion për të treguar vetëm një-sided Trades) Le të themi se ju jeni bearish mbi ari, vetëm toggle në SELLS ONLY dhe prisni për alarmin e ardhshëm! Je në grupe të tjera sinjalizuese? Le të themi se tregtari "GURU " dërgon një tregti që ju thotë të blini bitcoin tani ju mund të manovroni ONLY BUYS duke ju dhënë konfirmimin shtesë që ju nevojitet!

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...