Bërë nga tregtarët më të mirë

SI TË BASHKOHEMI ME MOSMARRËVESHJET TONA?

BËHU VIP PËR TË HYRË NË IDETË 💎 TREGTARE TË ZONËS PREMIUM

Bashkimi me mosmarrëveshjen tonë është FALAS! por anëtarët tanë premium fitojnë më shumë tregti!

Ndërtoni një plan loje me ide të përditshme tregtie

 Ide të para-tregut të regjistruara live

Pas orëve të lajmeve, vazhdimi ose fitimet 

Luaj luajtja e drejtpërdrejtë e tregtisë teknike,

Ecni nëpër kurthet aktuale dhe pse. 

Live Q & A 

 Diskotekë 24/7 & Access to Coaching Support After Hours. 

Hyrje në buletinin javor

KOMUNITETI VIP I NDËRTUAR PËR TREGTARËT NGA TREGTARËT! 📈

SI TË HYSH:

Ne po krijojmë më shumë se një Komunitet Tregtar! Familja e Sinjaleve të Besuara përfaqëson një grup individësh të ngjashëm me mendje me ëndrra për të ofruar një të ardhme më të mirë duke përdorur fuqinë e teknologjisë. Sa shumë partneritete dhe projekte në veprat që mund të bashkohesh edhe sot!

Hapi 1

Vetëm kliko butonin më poshtë dhe bashkohu me ju do të përshëndetet nga serveri ynë bot! 

Hapi 2

Pas blerjes ju do të merrni një Link Discord që automatikisht do t'ju japë një rol të ri për sa kohë që jeni anëtar. 

BASHKOHU ME DISKKORDIN TONË VIP!

ÇOJE TREGTINË NË NIVELIN TJETËR

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...