🏆 Ndërtuar për Tradingview Çdo Trader Swing Tregtarët Forex Tregtarët Crypto Tregtarët e Aksioneve Scalpers Investitorët Fitimet Hodlrs

13 Treguesit 20+ mjete - Mosmarrëveshje VIP - Weekly Videos - Idetë tregtare

Shpërtheni fitimet tuaja sot me treguesit më të mirë!

Rregullimi kërkon vetëm minuta! Mjete të projektuara për t'ju ndihmuar të zhvilloni sistemin tuaj të tregtisë.

Shiko videon
Miqësor për përdoruesit dhe plotësisht i personalizuar

Gjithçka që ju duhet për të zotëruar tregjet!

E lehtë për t'u përdorur
Sinjale që funksionojnë!

besuar nga më shumë se 10k+Tregtarë fitimprurës
13 Treguesit
Ndalo humbjen
Merr fitime
E personalizueshme
20+ Ndërtuar në vegla
Alarme të gjalla
Skanerë
Mosmarrëveshje Vip
Video javore

Doni qasje në bot backtest?

Rezultate të çmendura që nuk gënjejnë.... Jo vetëm një tregues tjetër Buy & Sell! 🔥 Është një strategji! 🔥

90% e tregtarëve dështojnë sepse bëjnë gabime fillestare

Sinjalet e besuara japin konfirmim shtesë që ju duhet të jeni fitimprurës!

Rregullimet e personalizuar
Skalpë (Skalpra —)
Tregtarët e lëkundjeve
Tregtarët e veprimeve të çmimeve
HODLERËT

Ju merrni qasje në Sinjalet e besuara 12 tregues 20+ Tools VIP Discord Javore Videot blejnë Alerts Trend Meter Auto Support Resistance Auto Highs dhe Lows 11-1 Divergjenca Oscillator Tregu Skaneri i Monedhës 🔥 Forca snajper Mbështetje Snajper TS Scalper Doji Scalper Dynamic Take Profit Muti Timetable Indicator

E lehtë për t'u përdorur
Sinjale që funksionojnë!

Merr fitime
Ndalo humbjen
S'ka repaint
Ndalesat e shtegtimit
Shfaq prirjet
Konfirmime të shumta
Hyrje snajperi
Përmbysja e njollave

Treguesit më të avancuar + Të gjithë plotësisht të personalizuar

Shumë veçori mund të lidhen me strategjinë tuaj, pavarësisht nëse ju pëlqejnë shumë alarme ose vetëm disa në ditë. Plus ne jemi gjithmonë të përditësuar dhe duke shtuar tregues të rinj për anëtarët tanë VIP! 

Alarmet e ndërprerjeve premium të kornizës së kohës

Bashkohu me një grup tregtarësh që kanë parë fitimet e tyre të shpërthejnë me sinjale të besuara . Mbi 80% e alarmeve tona tregtare kanë çuar në një rezultat tregtar fitimprurës.

Projektim pa titull (4)
Fitoni më shumë tregti

Zgjidh anëtarësinë

Ju jeni gati për të zhbllokuar:
Premium Full Access ALL TOOLS! 12 tregues 20+ Tools Cancel Anytime 24/7 Live Support Safe & Secure Checkout. Money Back Guarantee Instant Access Price will Never Change VIP Discord Group Weekly Videos Live Sessions

🔥 Këto çmime nuk do të zgjasin shumë! 🔥

Hyrje e plotë + Backtest Bot
$2499
Jetë
Anëtarësia

$799

Hyrje për gjithë jetën
AutomatedTrader.com bazë
Backtest Strategy Bot

Hyrje përgjithmonë

Hyrje e plotë
$119
Çdo muaj
Anëtarësia

$69

Të gjithë treguesit

E faturuar mujore
Anulloni çdo kohë me një klikim

Hyrje e plotë
$289
Tremujore
Anëtarësia

$159

Të gjithë treguesit

Billed çdo 3 muaj
Anulloni çdo kohë me një klikim

E rekomanduar
$999
Çdo vit
Anëtarësia

$429

HYRJE E PLOTË

Faturohet çdo vit
Anulloni çdo kohë me një klikim

SHQYRTIME ⭐⭐⭐⭐⭐ TË VËRTETA

Sinjalet më të besueshme

Shikoji këto dëshmi

Bashkohu me një grup tregtarësh që kanë parë fitimet e tyre të shpërthejnë me sinjale të besuara . Mbi 80% e alarmeve tona tregtare kanë çuar në një rezultat tregtar fitimprurës.

Kontrollo këto përgjigje.

Ne jemi gjithmonë duke shtuar më shumë mjete për tregtimin tuaj që është arsyeja pse ju duhet të upgrade në LIFETIME!

Punon në të gjitha Crypto's, Forex, Stocks, Altcoins, Indexes, dhe metalet pasi që punon me të dhënat e linjës trend.

Ky tregues nuk është Repaint! Në fakt, asnjë nga treguesit ose strategjitë tona të botuara nuk do të rishqyrtojë!

Mjetet që ne sigurojmë janë plotësisht të personalizueshme dhe mund të përshtaten me çdo stil tregtie. 1m, 5m, 30m, 1H, 4H, 1D, 1W, etj.

Ju mund të përdorni treguesit tanë për skalping, tregtim swing, ose edhe për opsionet tregtare si.

Ju mund të përdorni Treguesit e Sinjaleve të Besuara me një llogari të lirë TradingView, por mbani parasysh, me një llogari të lirë ju mund të vendosni vetëm një vigjilencë të gjallë dhe të keni vetëm deri në tre tregues në grafikun tuaj aktiv në një kohë. Nëse dëshironi më shumë alarme thjesht përmirësohuni në një pro ose premium. 

Pasi të jeni regjistruar ju lutem lejoni disa orë që ne t'ju japim akses në backend edhe pse duhet të duhen vetëm disa minuta nëse keni dhënë përdoruesin tuaj të saktë tradingview në checkout. 

Jo, çmimi që firmose është çmimi që do të mbash! Kjo është arsyeja pse ju duhet të përfitoni nga çmimi special i ulët tani! Ne do të rrisim çmimin ndërsa rritemi dhe kemi mjete shtesë të shtuara në faqen tonë të internetit.

Po, në të vërtetë kemi më shumë se 120 video që u tregojnë përdoruesve se si t'i përdorin mjetet tona mahnitëse. Ju mund të gjeni ato në kanalin tonë youtube dhe ne jemi gjithmonë duke lëshuar përmbajtje të reja. 

Ne kemi shumë të lehtë për të ndjekur tutorials & udhëzues për ju për të përdorur si një fillestar dhe për të marrë ju filluar në rrugën e duhur.

Anullimi është shumë i lehtë edhe pse ju do të dashuroni treguesit tanë dhe do të përfundoni duke marrë anëtarësinë e jetës Login ose na mesazh direkt në support@trustedsignals.com për të anulluar anëtarësimin tuaj VIP. 

Politika jonë e rimbursimit zgjat 3 ditë Nëse kanë kaluar 3 ditë që nga blerja juaj e parë, ne nuk mund t'ju ofrojmë një rimbursim të plotë.

 Ne nuk jemi të detyruar të përpunojmë një rimbursim në asnjë rrethanë tjetër duke përfshirë rastin që keni harruar për rinovim auto të abonimit tuaj. 

Ne dërgojmë përkujtues para çdo cikli faturimi dhe është përgjegjësia juaj e vetme për të menaxhuar abonimin tuaj përpara rinovimit duke prentuar në ose duke dërguar email support@Trustedsignals.com

BASHKOHU ME DISKKORDIN TONË VIP!

Ne po krijojmë më shumë se një Komunitet Tregtar! Familja e Sinjaleve të Besuara përfaqëson një grup individësh të ngjashëm me mendje me ëndrra për të ofruar një të ardhme më të mirë duke përdorur fuqinë e teknologjisë. Me kaq shumë partneritete dhe projekte në veprat që mund të bashkohesh edhe sot! 

Doni qasje në bot backtest?

Rezultate të çmendura që nuk gënjejnë.... Jo vetëm një tregues tjetër Buy & Sell!

Rendit i kompeletuar

Edhe një pyetje...